Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018
elende
Home » Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

  Η εταιρία EUROPEAN δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων για 38 συνεχή έτη. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1977 στο Λονδίνο, προωθώντας το FLY & DRIVE που γρήγορα απλώθηκε με συνεργασίες σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Σχεδόν αμέσως επεκτάθηκε με το Ελληνικό υποκατάστημα της Αθήνας και της Κύπρου.

   Αργότερα το κατάστημα της Αθήνας αποκόπηκε από την μητρική του Λονδίνου και αποτέλεσε νέα αυτόνομη εταιρεία, που σύντομα δημιούργησε νέα υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο και στη Σκιάθο.

    Σήμερα τα καταστήματα συγκεντρώνουν στόλο 350 αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών.

     Από 01/01/2007 το κατάστημα της Αθήνας, European Luxury Car Rental, αναπτύσσει νέα στρατηγική και διαφοροποιείται από τα άλλα με εντυπωσιακή αναβάθμιση του τοπικού στόλου του αποκλειστικά με αυτοκίνητα πολυτελείας.

Με γοργούς ρυθμούς θα πραγματοποιήσει ώς την άνοιξη του 2008 την ολοκλήρωση της  πρώτης φάσης της επένδυσης, ώστε να διαθέτει ιδιόκτητο στόλο με 150 αυτοκίνητα πολυτελείας.

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ

 Το τμήμα πωλήσεων αναβαθμίζει την εκπαίδευση των στελεχών στην ειδική κατηγορία των LUXURY CARS – SEDAN – CABRIO – SUV – 4×4, ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να παρέχουν τις απαραίτητες  πληροφορίες που απαιτούν οι πελάτες αυτής της κατηγορίας.

   Εκτός των προϊόντων, εκσυγχρονίζει και τη επικοινωνία τους με ακριβείς περιγραφές και φωτογραφικό υλικό.

Επικοινωνεί με σαφήνεια, όταν αφορά ειδικά σημεία χρεώσεων και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων.

    Γίνεται ευέλικτο όσον αφορά τις εποχικές ιδιαιτερότητες των LUXURY CARS, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις της Ελληνικής αγοράς για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

    Επενδύει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες, εφαρμόζοντας εντατική προσωπική επαφή, ανοικτό κανάλι επικοινωνίας με το γραφείο τις ώρες εργασίας και τα κινητά για την υπόλοιπη ημέρα.

     Βελτιώνει την ηλεκτρονική παρουσίαση της εταιρίας με τη νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα, www.europenacars.gr

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates