Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018
elende
Home » ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ή ΠΟΛΗ » ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ


Σταθμοί Εξυπηρέτησης
 

Με την γνώση που απορρέει από την εμπειρία 30 χρόνων συνεχούς δραστηριοποίησης στον χώρο του διεθνούς Car Rental, είμαστε στην θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Οι Corporate πελάτες μας που επιθυμούν πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, θα βρουν στην European Luxury Car Rental, τον επαγγελματισμό που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους. Το προσωπικό μας εξειδικεύεται στις σύγχρονες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και θα καλύψει και την παραμικρή λεπτομέρεια στις απαιτήσεις σας.

Ποιότητα Παροχών

limo5-1a Η European Luxury Car Rental επενδύει στην υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων που διαθέτει. Επιπλέον παράλληλα επενδύει και στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θέλει να παρέχει στους πελάτες και στους συνεργάτες της και εργάζεται για να δημιουργήσει ένα καινούργιο επίπεδο αναφοράς στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διασφαλίζοντας εκτός της πολυτέλειας, συνέπεια και ασφάλεια.

 

Παράδοση & Μετακίνηση

limousine_cadillac_and_plan Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών ξεκινάει από την πρώτη στιγμή της άφιξης στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι ή στο ξενοδοχείο. Για τον λόγο αυτό η European Luxury Car Rental παραδίδει το πολυτελές αυτοκίνητο στον τόπο και τον χρόνο που επιλέχθηκε χωρίς καμιά καθυστέρηση.
Η εκλεκτή διαχείριση των VIP πελατών / συνεργατών σας με άψογες παρεχόμενες υπηρεσίες, υπόσχεται να μετατρέψει την διαμονή των διακεκριμένων φιλοξενούμενων σε μια εμπειρία αντάξια της εικόνας της εταιρείας σας.

 

Ιδιωτικός Ξεναγός

Η Ελλάδα είναι διάσπαρτη από σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία, πολυάριθμα μουσεία και τοποθεσίες μοναδικής φυσικής ομορφιάς, που οι επαγγελματίες ξεναγοί
συνεργάτες μας μεταμορφώνουν σε απολαυστική εμπειρία.
Η European Luxury Car Rental μπορεί να διαθέτει ξεναγό για ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές με δυνατότητα ξενάγησης στις περισσότερες ευρωπαϊκές και άλλες γλώσσες.

 
Προσωπικός Σοφέρ

limousine_chauffeur1e Έχοντας την γνώση και την εμπειρία, η European Luxury Car Rental γνωρίζει τη σημασία της πληρότητας των υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται η ενοικίαση ενός πολυτελούς αυτοκινήτου με αποκλειστικό σοφέρ. Επαγγελματίες, διακριτικοί και ευγενικοί οδηγοί θα προσφέρουν χαλάρωση, σιγουριά και ταχύτητα στις μετακινήσεις και εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε μια σημαντική υπηρεσία που αναβαθμίζει την ποιότητα των μετακινήσεών και σηματοδοτεί υψηλότερα standards στον τομέα των transfer.

 

Επαγγελματικά Ταξίδια

lady Η European Luxury Car Rental εγγυάται την κατάλληλη υποστήριξη για την οργάνωση στο επαγγελματικό ταξίδι από την εκκίνηση έως την ολοκλήρωσή του.
Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του γραφείου, θα εξοικονομήσουν χρόνο και θα δώσουν ευελιξία για ικανοποιητικό αποτέλεσμα στο ταξίδι του πελάτη / συνεργάτη σας.

 

Συναντήσεις & Διοργανώσεις

limo3a Σε όποιο ξενοδοχείο και αν οργανώνεται η εκδήλωση, οποιαδήποτε και αν είναι η ώρα άφιξης και διακίνησης των καλεσμένων, ανεξάρτητα του αριθμού ή της συχνότητας των μετακινήσεών τους, θα βρείτε τους ανθρώπους της European Luxury Car Rental ικανούς να αντεπεξέλθουν με ικανότητα και επαγγελματισμό και να είναι πολύτιμοι συνεργάτες σας στο απαιτητικό έργο μεταφοράς υψηλών προσώπων.

 

Mobile-Γραμματέας

Πολλοί διακεκριμένοι πελάτες που βρίσκονται είτε για εργασία ή για διακοπές επιθυμούν να αισθάνονται την ασφάλεια ότι όλα θα λειτουργήσουν άψογα.
Για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις, δημιουργήσαμε την υπηρεσία των mobile-γραμματέων που θα εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη οργάνωση όλων των λεπτομερειών καθώς και την επίλυση κάθε ζητήματος που θα προκύψει.
 
Αγορές

Με τον προσωπικό σοφέρ και την ποιότητα των πολυτελών αυτοκινήτων μας να αποσβένουν την κυκλοφορική ένταση, οι καλεσμένοι σας μπορούν να χαρούν τις αγορές για εκείνους και τους αγαπημένους τους στα πιο εκλεκτά καταστήματα της πόλης. Η απρόσκοπτη μεταφορά τους επιτρέπει να εκμεταλλευτούν το χρόνο για ν” ασχοληθούν μόνο με τη χαρά των δώρων.

Διασκέδαση

Θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην προτείνετε στους πελάτες / συνεργάτες σας την εμπειρία της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα. Απλά ενημερώστε μας για τις προτιμήσεις τους και που επιθυμούν να διασκεδάσουν και εμείς θα τους οδηγήσουμε με συνέπεια και διακριτικότητα.

Luxury Δώρα

Ανταμείψτε τον πελάτη / συνεργάτη σας με την απόλαυση και τον αέρα φινέτσας και πολυτέλειας που προσφέρει η οδήγηση ενός από τα πολυτελή αυτοκίνητά μας στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου.

Ενημερώστε τους πελάτες/ συνεργάτες σας απλά να διαλέξουν από το στόλο της European Luxury Car Rental τι τους ταιριάζει περισσότερο.
Παρέχουμε πολυτελή αυτοκίνητα και με προσωπικό σοφέρ αν επιθυμούν, επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε με προτάσεις ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα, που προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Εσείς ξενοιάζεται από τη φροντίδα της καλοπέρασης τους.

book_now

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates